Hi, ik ben Mitzi Clarijs.


Ik ben een awardwinnende fotograaf uit Goes, Zeeland, gespecialiseerd in het vastleggen van zwangerschappen, pasgeboren baby'tjes en moeders met hun kinderen.


Ik ben 35 jaar, getrouwd met mijn lieve man Justin, mama van onze heerlijke zoons Tim (5) en Roan (1). 


Ik heb 12 jaar als juf gewerkt op een basisschool maar ben daarna mijn passie gaan volgen. Ik heb de basisopleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam afgerond en verder heb ik meerdere workshops en masterclasses gevolgd voor zowel fotografie als beeldbewerking en blijf mij hier ook in verdiepen.


Mijn stijl zou ik zelf omschrijven als zacht, met oog voor detail en soms met een beetje meer power en drama. Ik hou erg van het maken van prachtige beelden in mijn studio die ik op de volledige tweede verdieping van mijn woning heb gerealiseerd.


Niets is voor mij waardevoller dan wanneer de mensen zich bij mij op hun gemak voelen, dit maakt de foto’s al zoveel mooier! 

Testimonials

“Wat een geweldige ervaring en wat ben ik blij met het eindresultaat! De shoot in de studio was heel fijn en ontspannen. Mitzi is lief, erg professioneel, kundig, geeft goede tips en stelt je op je gemak. Wat ben ik blij dat ik dit mezelf cadeau heb gedaan, zoiets kan je nooit meer over doen. En dan zo'n resultaat! Echt een aanrader.”

—Heidi

“Ben zo blij dat ik bij Mitzi terecht ben gekomen! Ik heb mijn zwangerschap en newborn shoot gedaan en beide zijn helemaal geworden zo als ik wilde (eigenlijk nog mooier!) Je wist me super op mijn gemak te stellen, echt heel fijn!! Dankje dankje en nogmaals dankjewel!!!”

—Daphne, Bauke & Glenn

“Super blij met mijn zwangerschapshoot foto's! Toen ik haar foto's voor het eerst voorbij zag komen dacht ik gelijk, daar wil ik mijn zwangerschap ook bij vast leggen! Heel veel keuze uit verschillende geweldige jurken en accessoires en je hoeft niet bang te zijn dat je niet weet hoe je moet gaan staan want daar wordt je tot in de puntjes bij geholpen!”

—Amira

Volg me op Instagram


@mitziclarijsfotografie