Het begin


Heel vaak denken mensen, we maken wel foto's als de baby er is. Maar zij vergeten dat jullie bijzondere periode NU al begint. Deze fase is zo speciaal in jouw leven, je lichaam dat verandert. Hier mag je zo trots op zijn!

Hoe mooi is het om hier stil bij te staan tijdens een fotoshoot waarin we jouw prachtige vrouwelijkheid voor altijd vastleggen. Dit doen we tussen jouw week 29-35 maar neem zeker al rond je 20ste week contact met me op om je van een plaatsje te kunnen verzekeren. Ik beschik over een zeer grote collectie designer zwangerschapsjurken, doeken en bodies die gebruikt mogen worden bij jouw fotoshoot. Je mag van tevoren je voorkeur aangeven en ook ter plekke zullen we samen kijken wat het mooist bij je staat. Ik begeleid je tijdens de gehele sessie en zal er alles aan doen om je op je gemak te laten voelen. Na het boeken ontvang je mijn informatiebrochure waarin veel tips staan zodat je je goed kan voorbereiden op de sessie.


Deze sessie is pas ingeboekt in de agenda wanneer de algemene voorwaarden getekend zijn en de aanbetaling van €150 is voldaan. Na boeking dient de aanbetaling binnen 48uur voldaan te zijn. Hierna krijg je mijn informatiebrochure toegestuurd waarin tips staan zodat jullie je goed op de fotoshoot kunnen voorbereiden.