Nieuw leven


Daar is jullie kleine baby'tje. Door alle drukte vliegt de tijd voorbij en voor je het weet kan je bijna die typische newborn dingetjes niet meer voor je halen en is hij of zij uit die heerlijke kleine pakjes gegroeid.

Daarom is het zo waardevol om jullie als nieuw gezin in de eerste weken vast te leggen en daarmee die kleine teentjes, lieve haartjes en het pure van jullie baby te vereeuwigen. Neem halverwege je zwangerschap al contact op zodat ik genoeg tijd kan vrijhouden rondom jouw uitgerekende datum.

Wanneer je bevallen bent kunnen we dan de definitieve datum prikken.


Veiligheid en comfort van de baby staan voor mij bovenaan. Een newbornsessie neemt aardig wat tijd in beslag omdat we tussendoor genoeg ruimte nemen voor voeding, troost of verschoning. Ik plan een newbornsessie in de ochtend, het liefst binnen de eerste 7-16 dagen na de geboorte. Dit omdat de kleintjes dan nog vaak diep slapen en makkelijker in poses gelegd kunnen worden. Een sessie kan uiteraard ook later nog plaatsvinden maar dan zal de baby minder slapen en niet meer in elke pose gelegd kunnen worden. Ik kijk specifiek naar het welzijn van de baby dus als hij of zij een bepaalde pose niet prettig vindt, dwing ik die uiteraard niet af.


Ik maak gebruik van verschillende props zoals bedjes, manden of schalen. Ook heb ik een ruime collectie haarbandjes, pakjes, mutsjes en andere leuke accessoires die gebruikt mogen worden. Afhankelijk van welk pakket je kiest maken we foto's van de baby alleen of ook met de rest van het gezin. Voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik je een vragenlijst waarop je al jouw voorkeuren kan doorgeven zodat ik een aantal set ups met jullie favoriete props en kleuren voor jullie kan klaarmaken.


Deze sessie is pas ingeboekt in de agenda wanneer de algemene voorwaarden getekend zijn en de aanbetaling van €150 is voldaan. Na boeking dient de aanbetaling binnen 48uur voldaan te zijn. Hierna krijg je mijn informatiebrochure toegestuurd waarin tips staan zodat jullie je goed op de fotoshoot kunnen voorbereiden.